Side 2 af 2

: søn 25. feb 2007 12:18
af nyberg
@Bagger: Jeg kender udemærket til termodynamik og gennemsnitlige molekylehastigheder osv., men så vil jeg sige, at det kan blive en tvist om ord, om man vil bruge ordet kogning eller ej. Men det ændrer stadig ikke på, at salt- og ferksvand praktisk taget har samme kogepunkt. Det er rent faktisk en smule højere for saltvand ;-)

: søn 25. feb 2007 16:24
af mads-fisk
Stig P skrev:Mit fugt problem har jeg løst med en affugter fra XL-byggemarked som var på tilbud til kr. 495,-
Jeg gå og overvejer om jeg tør tage vandet fra affugteren, og fører det over i osmosevand da jeg således kan genbruge vandet fra luften.

Er der nogle der ved noget om dette?
Jeg har selv en kraftig Wood's affugter. Jeg overvejede også i starten at genbruge affugtervandet, men gik bort fra det igen, da det trods alt er alt hvad den hiver ind fra rummet, der havner i den spand. Efter nogle måneders brug dannes der også en beskidt hinde i spanden, så et eller andet er der i hvert fald ud over vand.